I dënuari për përdhunim fëmijësh tentoi të fshihej në Shqipëri

Një 49-vjeçar shqiptar, i dënuar për përdhunim fëmijësh, është arrestuar nga policia greke.

I arratisuri nga burgu grek u arrestua në Pikën Kufitare të Kakavijës ndërsa u përpoq të fshihej në Shqipëri.

49-vjeçari ishte dënuar nga Gjykata greke me 9 vite burg për përdhunim dhe joshje të fëmijëve