“12 muaj, protesta e Unazës së Re, më e gjata në Europën e pasluftës”

Nga Sali Berisha:

Protesta e heronjve të pamposhtur të Unazës së Re, më e gjata, më e guximshmja në Europën e pasluftës, hyri në muajin e 12-të të saj. Nderim qëndrestarëve guximtarë, që mbrojnë shtëpitë dhe të drejtat e tyre nga narkoshteti dhe bandat e tij! Ndiqni një minidokumentar kushtuar kësaj proteste!