“Një dritë jeshile” Ministret e Ramës letër parlamentit holandez

Ministret e qeverisë “Rama” i kanë dërguar një letër parlamentit holandez lidhur me çeljen e negoicatave me Shqipërinë.

“Shpresojmë që ju të njihni arritjet tona sic i njohu parlamenti gjerman. Një dritë jeshile për çeljen e bisedimeve do të ishte një sinjal i fortë për mijëra  shqiptarë tëndershëm dhe punëtorë në administratë që po luftojnë natë e ditë. Do të ishte një sinjal i fortë për miliona shqiptarë si dhe për të rinj”