“Nëse nuk vihet në vend drejtësia, nuk ka shtet”

Politika u bë bashkë si kurrë më parë në 2016, kur dha votën për ndryshimet kushtetuese të reformës në drejtësi.

Ndërsa institucionet e drejtësisë janë thuajse të gjithë jashtë funksionit, sot besimi “për drejtësi” ka humbur tek qytetarët. Madje qytetarët kanë gjetur dhe shkaktarin.

Ndiqni insertin e përgatitur nga gazetarja Marjana Legisi, për emisionin “Tempora” në Rtv Ora: