Malaj thirrje institucioneve: Hapni kurse prindërimi

E ftuar në emisionin e mëngjesit “Dite e Re”, për të folur mbi temën edukim prind/ fëmijë. Nora Malaj i bën thirrje institucioneve përkatëse të hapin kurse për prindërit të mësojnë edukimin e prindërve. “Do ti kërkoja përmes emisionit tuaj një kërkesë imediate institucioneve përgjegjëse duke nisur nga ministria e Arsimit por dhe Universiteteve për të realizuar rolin e prindërimit sepse sot jemi në SOS për të ndihmuar prindërit që të ndihmojnë fëmijët e tyre, në të kundërt do kemi probleme të jashtëzakonshme.”