Rudina Hajdari nuk heq dorë nga gafat

Rudina Hajdari njihet për lapsuset, fjalitë pa kuptim dhe gafat. Si politikane prej dy vitesh, si e diplomuar në Shkenca Politike, mund të hamendësoni me të drejtë se oratoria duhet të jetë në mos pika e saj e fortë, të paktën një aset që di ta përdorë.

Por siç shihet në videon e emisionit “Boom”më poshtë, Hajdari edhe pse thotë se do bëjë reforma me opozitën e re, e ka të vështirë të artikulojë idetë.