Qeni me buzëqeshje dhe me sy si të njeriut

Një qenushe e adhurueshme me fytyrë me tipare njerëzore është bërë viral në internet.

Qeni i quajtur Nori ka pronar Kevin Hurless, 33 vjeç dhe Tiffany Ngo, 34 vjeç, nga Seattle i Britanisë.

Ai është një nga racat e qenve me tipare njerëzore.

Me sy të mëdhenj në formë bajame dhe me një buzëqeshje shumë njerëzor Nori po merr vëmendjen e të gjithëve.

Kevin dhe Tiffany janë mësuar me vëmendjen që sjell qeni i tyre dhe shprehen se ende duan të shohin reagimet që ai shkakton.