Emocionohen “opozitarët e rinj”/ Mes duartrokitjeve miratojnë rezolutën e PS-së për integrimin

Komisioni i Integrimit ka miratuar projektrezolutën e Kuvendit për Integrimin e Shqipërisë në BE.

Ky dokument u miratua nga të gjithë deputetët e mazhorancës dhe opozitës në Parlament, duke mos marrë asnjë votë kundër dhe abstenim.

Pas miratimit, rezoluta u duartrokit nga deputetët e komisionit.