Rrezikon shembjen kati i fundit i një pallati në Tiranë, rrethohet zona

Kati i fundit i një pallati në rrugën “Myslym Shyri” rrezikon të shembet si pasojë e dëmtimeve nga tërmeti.

Emergjencat civile dhe policia kanë shkuar në vendngjarje dhe kanë bllokuar lëvizjen e makinave.