VIDEO – Tërmet i fortë/ Shembje ndërtesash tek “Shkëmbi i Kavajës”

Tërmeti i pak minutave me pare ka shkaktuar lekundje te forta edhe ne Durres, ku jane shenuar dhe shembje ndërtesash tek “Shkëmbi i Kavajës”.