Tërmetet në Shqipëri. Ja çfarë bën Facebook

Tërmetet në Shqipëri me 3 lëkundje të rënda dhe me 68 të plagosur ka bërë që Facebook krijoi një grup ku i kërkonte përdoruesve të tregonin nëse janë të sigurtë. Butonat që ofrohen janë “I’m safe” (Jam i sigurtë) dhe “Doesn’t Apply to Me” (Mos e apliko tek unë). Shumë përdorues nuk kanë hezituar që të thonë se janë në gjendje të mirë shëndetësore, por ka edhe të tjerë që nuk i kanë dhënë rëndësi.