Tërmetet, Ministria e Jashtme greke: Solidaritet me popullin dhe qeverinë shqiptare

Ministria e Jashtme e Greqisë ka reaguar për situatën e krijuar në Shqipëri nga tërmeti i ditës së sotme.
Në faqen zyrtare të Ministrisë së Jashtme greke, shprehet solidaridet me popullin dhe qeverinë shqiptare.
“Shprehim mbështetjen dhe soliadaritetin tonë për popullin dhe qeverinë e Shqipërisë të prekur nga tërmeti”,- thuhet në reagimin e ministrisë së Jashtme greke.