Qytetarët në panik nga tërmeti, dalin në rrugë pa rroba

Lëkundjet e forta të tërmetit në Tiranë kanë shkaktuar panik dhe frikë tek qytetarët, të cilat kanë lënë menjëherë shtëpitë dhe kanë dalë në rrugë. Nga të dhënat e para raportohet për  30 persona të lënduar.

Qytetarët kanë dalë në rrugë menjëhrë, siç shihet edhe në foto të paveshur. Pjesa më e madhe e tyre ende nuk janë kthyer në banesa, nga frika e lëkundjeve të tjera.

Lëkundjet e tërmetit zgjatën për disa sekonda, ndërsa kjo shkaktoi dëme materiale në shumë banesa.

FOTO/Momentet e panikut në Tiranë