Klosi në Golem: Faza më e vështirë ka kaluar

Lidhur me situatën e rëndë me tërmetet në Shqipëri, Ministri i Turizmit, Blendi Klosi ka ndjekur nga afër situatën në zonën turistike në Golem. Ai theksoi se po monitoron të gjitha hotelet, ndërsa shtoi se vizitorët e huaj vijojnë të qëndrojnë pa frikë, sepse siç theksoi ai, situata dhe faza më e vështirë ka kaluar. “Jemi në terren dhe po monitorojmë situatën. Ka pasur një panik dhe për këtë panik jemi këtu dhe faza e parë dhe e rrezikshme ka kaluar”-tha ai.