FOTO/Dëmet që ka shkaktuar tërmeti në Tiranë dhe qytete të tjera

Lëkundjet e tërmetit që ranë sot kanë shkaktuar dëme të shumta në Tiranë dhe në Durrës. Disa pallate janë dëmtuar në Tiranë. Fotot me poshtë tregojnë situatën në Tiranë, dëmet dhe panikun e qytetarëve.