Fotografia e rrallë e Edi Ramës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjithmonë është përfolur për dukjen dhe paraqitjet e tij në evente të ndryshme zyrtare. Teksa vitet ikin, me kohë vjen edhe mosha e pjekurisë, gjersa rinia mbetet vetëm një kujtim i bukur. Një fotografi, e cila po qarkullon së fundmi në rrjetet sociale, shfaq kryeministrin e Shqipërisë në kohën kur ishte i ri dhe dukej shumë më ndryshe se sa sot. Në atë kohë, ai kishte flokë më të gjata ndryshe nga tani.