Çfarë do t’i ndodhte planetit tonë nëse toka do ndërronte vendin me ujin? (Foto)

71% e Tokës është e mbuluar nga uji dhe toka në të cilën jetojmë vetëm përbën 29% të mbetur. Por nëse uji dhe toka do të shkëmbejnë vendet? Toka do të bëhej një vend krejtësisht tjetër.

Temperatura e Tokës do të rritet në mënyrë drastike dhe do të çonte në një rritje të popullsisë së mishngrënësve. A do të ishim në gjendje të mbijetonim ne njerëzit?