Juristi Daci: Situata aktuale po depresionon qytetarët

Juristi Jordan Daci i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora u shpreh se situata aktuale po depresionon qytetarët.

Daci: Kjo mazhorancë ka dalë nga binarët ne cdo lloj kuptimi njerëzor, ligjor, social. Praktikisht ka harruar që ka qytetarë, ka hartuar që ky popull ka nevoja dhe nëpërmjet mesazhit tonë ne duhet ti themi këtij populli kjo është opozita  dhe kësaj opozite hajde ti kërkojmë llogari që tani. Nuk mund ti kërkosh llogari pa marrë pushtetin. Dhe nuk mund të thuash ti që je shumë i kesh nuk ti jap pushtetin. Nuk mund ta barazosh opozitën me pushtetin e djeshëm të opozitës.