“Akuzohet për trafik ndërkombëtarësh dhe dënohet për gabime gjimnazistësh”

Rjetet sociale janë vënë menjëherë në lëvizje pas dënimit qesharak që Gjykata e Krimeve të Rënda i dha Saimir Tahirit, duke e dënuar me shërbim prove.

Në një meme të fundit, Brryli Broadëay ironizon me një foto të Tahirit të cilës i ka shtuar diçiturën ‘Akuzohet për trafikant ndërkombëtar dhe dënohet për gabim gjimnanistësh’