Të famshmet janë fiksuar vetëm pas 1 ngjyre floku (FOTO)

Na duket ne apo të gjitha po fiksohen pas një ngjyre flokësh? Balayage në të gjitha nuancat e kafes! Mjafton të hapësh Instagram-in për të parë dhe do të shohësh këtë ngjyrë, në nuanca nga më të ndryshmet por që përfundojnë tek natyralja. Fillojmë me Beyonce-n! Pjesa përpara e flokëve vjen më e hapur, e ndërsa dendësia në ngjyrë kafe të ëmbël. Jessica Alba gjithashtu qëndron në nuancat e natyrales! Olvia Culpo ka zgjedhur ngjyrën perfekte për prerjen bob.