Rilindja e Teatrit Kombëtar, Budina zbulon skenarin e qeverisë

Tempora e mbylli sezonin me artistët dhe teatrin dhe po e nis këtë sezon të ri sërish me ta.

Pranë Teatrit Kombëtar gjejmë gjithmonë Edmond Budinën, bashkë me miqtë e tij që kanë turnin për të qënë “roje tek teatri”.

Ndiqni reportazhion e plotë të gazetares Marjana Legisi per Ora News