“Edvin të iku dhe një tjetër”

Ish-deputeti i PD-së, Klevis Balliu, e cilëson vendimin e Gjykatës së Janinës për Jorgo Toton (Agim Kajmakun) si një tjetër dështim të kryeministrit Edi Rama. Në një postim në Facebook, Balliu shprehet se gjykata e Janinës konfirmoi akuzat e Partisë Demokratike për kandidimin e Edi Ramës në Vorë.

Edvin të iku dhe një tjetër. Gjykata e Janinës vërteton akuzat e Partis Demokratike për kriminelin në radhët e bashkisë të emëruara nga Edi Rama. Njësoj siç është vërtetuar çdo akuzë tjetër e Partisë Demokratike. U vërtetua dhe kjo akuzë për Edvin Jorgo Kajmakun. Po tani Edvin çfarë do na thuash”,- shkruan Klevis Balliu.

PD: Greqia konfirmoi hetimin. Agim Kajmaku të shkarkohet dhe arrestohet