Veliaj uron fillimin e vit të ri shkollor me pamjet e shkollës më të re në kryeqytet

Krye i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka zgjedhur t’i urojë të nxënësit e mësuesit për fillimin e vitit të ri shkollor duke publikuar pamjet nga shkolla më e re “Servete Maçi”.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Veliaj shton se në Tiranë “janë gati 300 institucione arsimore: shkolla, kopshte e çerdhe, me kushte bashkëkohore & infrastrukturë model”.

Postimi i plotë i Veliajt

Urime në këtë vit të ri shkollor!

Po i japim dorën e fundit shkollës më të re dhe më të bukur “Servete Maçi”. 🏫

Ndërkohë që janë gati 300 institucione arsimore të Tiranës: shkolla, kopshte e çerdhe, me kushte bashkëkohore & infrastrukturë model.👏
Suksese ❤🙏