Peshkatari kap peshkun që duket si alien

Një peshkatar mbeti pa fjalë kur kapi një krijesë që dukej si përbindësh nga një botë tjetër. Peshku me syrin e madh dukej si alien, në pamje të parë, dhe është një specie e rrallë.

Por sigurisht që nuk është e panjohur për shkencën. Emrin latin e ka Kimeras Monstrosa Lineus, emërtim që e lidh me një krijesë mitologjike greke, me kokë luani dhe bisht dragoi.