Vasili: Shkollëpaku dekoron pastaj nxjerr jashtë ambasadorin Kuko! (VIDEO)

Nga Petrit Vasili

Shkollepaku nxjerr jashtë nga takimi me Kancelaren Merkel Ambasadorin e Shqipërisë ne Gjermani z.Artur Kuko.

Shkollepaku i pagdhendur ne çdo sjellje e qëndrim te tij zgjodhi shkollepaket e tij për ta shoqëruar ne takimin me Merkel dhe jo Ambasadorin e Shqipërisë diplomatin e mirënjohur Kuko.

Ju e imagjinoni vete çfarë figure mund te bëjnë një thes te paditurish përballe Merkelit dhe stafit te saj.

Ne mes te këtyre sharlatanëve sigurisht Kuko me nivelin e tij tepër te larte profesional ishte i tepërt

Dhe presim mbështetje e respekt nga Gjermania kur s’ekziston respekti për shtetin nga këta te pagdhendur.

Një vit me pare po vete shkollepaku me një histeri ekzaltuese e dekoroi z.Kuko per kontributin e tij ne procesin e hapjes se negociatave, ndersa sot e nxjerr jashte nga takimi me Merkel.

Shiheni momentin e DEKORIMIT te z.Kuko nga shkollepaku nje vit me pare.