Stadiumi i Burrelit në kushte komode, ja si duket pas rikostruksionit

Kryeministri Edi Rama ka reklamuar punimet e bëra në stadiumin e Burrelit në kuadër të nisjes së Kategorisë së Parë. Stadiumi i këtij qyteti ishte në kushte skandaloze dhe ishte tepër problematik.

Amortizimi i ambienteve të brendshme, por dhe atyre të jashtme ka bërë që Bashkia e qytetit të vërë dorë për ta bërë gati për Kategorinë e Parë.

Stadiumi tashmë i plotëson të gjitha kriteret për zhvillimin e një ndeshjeje dhe nuk ka probleme me licencimin.

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama