Të pasmet e mëdha fusin në telashe notaren, nuk lejohet të marrë pjesë

Ndërkohë që shumica e vajzave ëndërrojnë t’i kenë të pasmet e mëdha dhe madje kryejnë edhe operacione plastike për t’i pasur të tilla, një vajzë është futur në telashe prej tyre.

Notarja 17-vjeçare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Breckynn Willis është skualifikuar nga gara sepse kishte të pasmet më të mëdha se ç’duhet.

Kurse gazeta “Anchorage” ka shkruar se gjyqtari e ka përjashtuar vajzën sepse ajo kishte veshur rroba banje të papërshtatshme, të cilat tregonin më shumë seç duhet.

Kurse nga ana tjetër trajneri i vajzës ka thënë se veshja e saj ishte krejt normale. Ai e ka akuzuar  gjyqtarin për rracizëm dhe seksizëm, pasi Breckynn ishte e vetmja vajzë që nuk ishte nga Amerika.

Më tej ai ka thënë:

Të gjitha vajzat janë veshur njësoj dhe e vetmja që skualifikohet është Willis, një vajzë emigrante dhe me të pasme të mëdha.”