Ja çfarë i tha Merkel Ramës

Vizita e sotme e kryeministrit Edi Rama në Berlin edhe pse nga qeveria u cilësua si e suksesshme, në fakt nuk ka sjellë asgjë të re për integrimin.

Deputetët gjermanë dhe kancelarja janë pro çeljes së negociatave me Shqipërinë, por me kushte që duhen plotësuar nga qeveria. Gjë që do të thotë se sërish qeverisë “Rama” i duhet të plotësojë detyrimet ndaj partnerëve europianë.

Karikatura më poshtë e ilustron më mirë çfarë ka ndodhur sot në Berlin.