Motori i avionit shpërthen në flakë, pasagjerët në panik nisin mesazhe: Diçka s’është në rregull

Panik dhe tmerr për pasagjerët e një avioni me destinacion Edmonto, Kanada.

Motori i avionit shpërtheu në flakë dhe pasagjerët në panik nisën të shkruajnë mesazhe për të dashurit dhe familjarët e tyre.

Piloti i avionit njoftoi se do te bënte ulje emergjente dhe avioni po i drejtohej Aeroportit Abbotsford.

Pas gjithë kësaj që ndodhi, për fat pa pasoja, autoritetet benë me dije se motorët morën flakë pasi një tufë patash kishin mbetur brenda.

Një nga pasagjeret tregoi se nuk mund te menaxhonte dot panikun. ”Ishte shumë e frikshme, nuk e prisja. Fillova t’i dërgoja mesazhe mamit duke i thënë, “Diçka po shkon keq me aeroplanin. Të dua.”