Del e pambuluar në Arabinë Sudite, fotot bëjnë xhiron e rrjetit

Mashael Al-Jaloud është 33-vjeçarja që nuk do t’ia dijë për rregullat.

Ajo vendos të dalë e zbuluar në Arabinë Saudite, kur rregullat janë që çdo femër duhet të jetë e mbuluar kur të dalë në publik dhe nuk lejohet të ngasë makinën.

Arabia Saudite është një ndër vendet me rregullat më strikte kur bëhet fjalë për femrat. Fotot e gruas po bëjnë xhiron e rrjetit.