Diskutimet në media për marrëveshje PS-PD, reagon Basha: Gënjeshtra dhe sajesa

Kryetari i PD-së, Sali Basha ka reaguar në mbrëmje “Twitter” lidhur me sulmet mediatike ndaj opozitës.

Basha thotë se këto sulme vijnë sot nga Hyzmeqarët mediatikë për të tërhequr vëmendjen nga skandali koncesioneve që u votuan sot në Kuvend.

“Sot kur Rama me një grusht oligarkësh dhe pronarë mediash u vjedh shqiptarëve 370 milionë euro, sulen hyzmeqarët mediatikë dhe politikë me gënjeshtra dhe sajesa që të heqin vëmendjen e njerëzve dhe të mbulojnë vjedhjen. Sepse ata ndajnë bashkë me Hajdutin pasuritë e shqiptarëve”,- deklaron Basha.