Top Channel, televizion i pa konkurueshëm edhe në programe

Shtatori është muaji ku nis sezoni i ri televiziv, për të gjitha mediat, kombëtare dhe lokale. E gjithë audienca është e përqëndruar tek programet e reja, që nga emisionet, programet, show-t e deri tek spektaklet.
Në këtë sezon të ri, Top Channel, nis me 31 programe të reja televizive, ndërkohë një tv konkurent ka 17 programe. Pothuajse 1/3 e emisioneve në Top Channel janë produkte të nisura kryesisht dy vitet e fundit. Emisione me peshë të fortë në audience, dhe që shfaqen në prime-time si: Open, Top Story, E Diell, Hell’s Kitchen, Soirre, Portokalli, Dua të të bëj të lumtur, Shiko kush Luan dhe shumë të tjerë, do të mbërthejnë publikun përpara ekranit të Top Channel.
Risia e Top Channel me emisione të pa konkurueshme ka ardhur qëkur erdhi në krye të TCH, Ben Blushi.
Ndërkohë Blendi Fezviu i Klan nuk njeh konkurent deri më sot.