Kryeministri Rama befason me stilin e mjekrës (FOTO)

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me koordinatorët e bashkëqeverisjes, tregoi një look ndryshe, ku mjekra e tij bie në sy krahasuar me daljet e mëparshme. Në përgjithësi kryeministri shqiptar ka preferuar të tërheqë vëmendje me veshjen e tij të pazakontë. Kësaj rradhe ai ka zgjedhur një anë tjetër. Ai ka preferuar ta mbajë më të gjatë se zakonisht. Arsyeja mund të jetë trendi i ri, ku shumë figura të ekranit kanë preferuar ta rrisin dhe modelojnë sipas preferencave personale.