Disa nga shfaqjet më të mira televizive për 2019-ën

Ky vit ka qenë i mbushur me dokumentare, filma dhe seriale të llojeve të ndryshme të cilët janë transmetuar në platformë televizive nga më të ndryshmet.

Disa janë të shikueshëm vetëm online ndërsa të tjera mund t’i ndjekim në televizion.

Për të krijuar një ide po rendisim disa prej tyre më poshtë:

Billy Connolly: Made in Scotland

The Paras: Men of War

Brexit: The Uncivil War (Sky Atlantic)

 Danny Dyer’s Right Royal Family

Les Misérables

Inside Europe: Ten Years of Turmoil

The Umbrella Academy

Shetland

Leaving Neverland