11 shtatori, Balliu: Të luftojmë me barbarët që urrejnë lirinë, moralin dhe demokracinë

Ish-deputeti i PD-së, Klevis Balliu, përmes një postimi në facebook, ka përkujtuar viktimat e sulmit të 11 shtatorit në SHBA.  I paharruar qoftë kujtimi i viktimave të 11 shtatorit. Zoti e bekoftë Amerikën dhe popullin e saj të lirë. ”Sot përkujtojmë me dhimbje të thellë atë ditë dhe zotohemi të gjithë që kurrë nuk do ndalojmë së luftuari të keqën dhe barbarët që urrejnë vlerat e lirisë, moralin e demokracisë dhe botën e qytetëruar”.

Postimi i plotë

Sulmi i 11 Shtatorit ndaj SHBA ishte një sulm ndaj botës së lirë, demokracisë dhe lirisë. Sot kanë kaluar 18 vite dhe askush nuk harron dhimbjen që mbarë bota ndjeu tek shihte sulmin barbar ndaj tempullit të demkracisë. Sot përkujtojmë me dhimbje të thellë atë ditë dhe zotohemi të gjithë që kurrë nuk do ndalojmë së luftuari të keqën dhe barbarët që urrejnë vlerat e lirisë, moralin e demokracisë dhe botën e qytetëruar. I paharruar qoftë kujtimi i viktimave të 11 shtatorit. Zoti e bekoftë Amerikën dhe popullin e saj të lirë.