1 në 50 milionë, kapet karavidhja shumë e rrallë

Një peshkatar në Mejn të SHBA-ve ka kapur një karavidhe të veçantë, me dy ngjyra. Rastet kur zhguallorët detarë janë me dy ngjyra tilla janë shumë të rralla, 1 në 50 milionë. Kjo karavidhe i ka ngjyrat e ndara në mes, dhe njërën anë e ka të zezë, tjetrën të kuqe. Gjasat janë që ngjyrat të jenë ndarë për shkak të një mutacioni gjenetik, sipas shkencëtarit amerikan, Met Thaluhauser. Kapiteni Deril Danham, peshktari që e gjeti, ka vendosur t’ia dhurojë gjallesën e rrallë Qendrës së Kërkimeve për Peshkim.