Jeta e një rakuni, përdor makinën me xham të thyer për të rritur të voglin

Një rakun është fotografuar në një makinë Ford Pinto të viteve 1970 në një fermë në Saskatchewan, Kanada.

Ajo rrezikoi jetën pasi vrima në xhamin e makinës i zinte vetëm kokën. Megjithëse e përdorte si një vend të sigurt për të rritur të voglin e saj, një krisje e vogël e xhamit mund ti lëndojë.

Ky imazh dhe të tjerat që shihni më poshtë janë realizuar nga fotografi Frank Deschandol, i cili do të marrë pjesë në kompeticionin e “Fotografisë së Vitit për Jetën e Egër”.