Gjithçka për të shmangur Ramashtagun!

Nga Dritan Kaba

Opinion një emision me njerëz të shtirurr dhe të shitur. Një emision fasadë sa edhe pyetja në Facebook është bërë për të sjellë çorientim tek publiku.

Gjithçka për t’iu larguar të vërtetës së madhe: Rama-shtagut.

As gazetari, as analizë, thjesht pompaxhinj të pushtetit.

Sot duhej të kishte komision hetimor për Ramashtagun dhe me që nuk e bën Parlamenti i gjysma gjelave, duhet ta bënin studiot televizive. Përkundrazi u bë gjithçka për ta mbuluar dhe zhvlerësuar Ramashtagun.

Turp i madh!

Fatos Lubonja: Sot Parlamenti duhet të kishte një komision kryesor për djegien e “Rajshtagut”