Lajm nga Koreja e Veriut: Kim Jon Un është xheloz për Ramën (VIDEO)

Votimet moniste të 30 qershorit dhe zhvillimet e tjera politike kanë bërë që Shqipëria të krahasohet vetëm me regjimin e Koresë së Veriut.

Një video montazh i shpërndarë në Facebook, tregon sesi e kanë pritur koreano veriorët arritjen e Shqipërisë në nivelin e shtetit të tyre.

Në video montazh spikerja thotë se “Lideri suprem i Koresë Kim Jong Un është xheloz për arritët e Edi Ramës”.