Jonida Vokshi martohet këtë muaj, sapo u zbuluan ftesat speciale të dasmës

Këtë muaj aktorja e njohur, Jonida Vokshi dhe partneri i saj Besnik Krapi do të celebrojë dashurinë e tyre me martesë.

Gjatë kësaj kohe ata kanë preferuar që të mos zbulojnë asgjë nga dasma e tyre, megjithatë detajet e para sapo kanë dalë.

“Xing.al” ka zbuluar ftesën speciale të dasmës, e cila është e menduar deri në detaje.

Ajo është me detaje deti gjë që lë të kuptohet se ceremonia do të zhvillohet në një vend bregdetar.

Jonida dhe Besniku kanë një histori të gjatë dashurie dhe pas martesës do të jetojnë në Kosovë.