Caka: Shkëputja përfundimtare e Shqipërisë nga kthetrat e krimit, do të jetë fokusi i LSI

Ish-deputetja e LSI Silva Caka ka uruar 15 vjetorin e themelimit.

“15 vite LSI! Misioni i integrimit europian të Shqipërisë, vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Misioni i fuqizimit të të rinjve shqiptarë, vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Politika e përgjegjshme vazhdon të mbetet në themelet e Lëvizjes Socialiste për Integrim;

Shkëputja përfundimtare e Shqipërisë nga kthetrat e krimit, do të jetë fokusi i çdo simpatizanti dhe veprimtarie të Lëvizjes Socialiste për Integrim! Gëzuar datëlindjen LSI!”, thekson Caka.