Në një intervistë të sinqertë Brad Pitt rrëfen anën e errët të tij

Në një intervistë jashtëzakonisht të sinqertë Brad Pitt ka rrëfyer anën e errët të tij, të abuzimit me alkoolin dhe drogën.

Aktori ka treguar se s’i e kaloi një vit e gjysmë në rehabilitim, me kërkesë të ish-bashkëshortes së tij, e më pas erdhi kërkesa për divorc.

Pitt foli me Neë York Times për të promovuar filmin e tij të ardhshëm Ad Astra, në të cilin ai interpreton si një astronaut që udhëton hapësirë ??në kërkim të babait të tij.

Aktori u detyrua të ballafaqohej me dobësitë e veta pas marrëdhënies së tij 11-vjeçare me Jolie, e cila përfshinte pesë vjet martesë dhe mori fund në shtator të vitit 2016.

Jolie, të cilës i kishte sosur durimi me varësinë e bashkëshortit të saj ndaj alkoolit dhe drogës, mori vendimin për t’i dhënë fund një martese 11-vjeçare duke mbajtur nën kujdestari 6 fëmijët e saj.

Mediat amerikane njoftuan se momentet e fundit para ndarjes së tyre ishin gjatë një fluturimi 12-orësh nga Franca për në Los Anxheles, gjatë së cilës Pitt pinte aq shumë dhe një Jolie e irrituar kërkoi divorcin.

Fundi i martesës së aktorit e bëri atë të reflektojë dhe të bashkohej me një grup të gjinisë mashkullore të “Akoolistëve Anonimë”, për të bërë seanca rehabilitimi.