Dita e ç’shenjtërimit të votimeve të 30 Qershorit

5 shtatori, dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës është uruar edhe nga liderët politikë. Me humor, Ylli Dygjeri, thotë se sot është dita e ç’shenjtërimit të votimeve të 30 Qershorit. Komenti vjen pas raportit të OSBE/OHDIR, ku u konfirmua se më 30 qershor kishte votime e jo zgjedhje.

Postimi i plotë

Sot,
Dita e shenjtërimit të Nënë Terezës
dhe
Dita e ç’shenjtërimit te zgjedhjeve të 30 Qershorit.