Aman a do futemi në BE, si Shqipëri?

Humori i rrjeteve sociale ironizon çka thotë dhe bën politika shqiptare. Ja sa bukur vjen humori popullor për çka mashtrojnë politikanët për futjen e Shqipërisë në BE, ku qeveria bërtet se i kemi plotësuar të gjitha kushtet.

Mjafton të shikoni fotomontazhin dhe je i qartë se ku jemi drejt BE!