Vuçiç vizitë të papritur në Kosovë

Në atmosferën e zgjedhjeve të parakohshme, Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiç, mund të vijë në shtator që t’i vizitojë serbët e Kosovës. Ai pritet të vizitojë Banjsken, Mitrovicën e Veritu dhe Qendrën e Kosovës, komunën e banuar me serbë, Gracanicën. Kjo vizitë po planifikohet nga Vuçiç është pasi që Lista Serbe është në panik se do t’i humbë zgjedhjet në Kosovë. Serbët që jetojnë në Kosovë janë të zhgënjyer shumë ndaj Listës Serbe për politikat të cilat i kanë ndjekur. Ata asgjë nuk kanë punuar dhe ndihmuar popullin serbë, përpos që janë pasuruar edhe më tej.