Vjosa Osmani 82 % dhe Lutfi Haziri 18 %

Në Kosovë katër janë kandidatët për postin e kryeministrit nga LDK: Vjosa Osmani, Lutfi Haziri, Avdullah Hoti e Kujtim Shala. Por gara mendohet të zhvillohet mes Vjosa Osmanit dhe Lutfi Hazirit.

Në sondazhet online në Kosovë, Vjosa Osmani merr 82 përqind të votave në raport me Hazirin që ka 18 %.

Duket se votimi në LDK i Vjosa Osmanit si kandidate për kryeministre këtë të hënë, do ti sjellë LDK një fitore të madhe.