Ministri Shalsi gdhihet në Pogradec te ferma e Genit

Ministri Shalsi ka postuar foto nga takimi i tij me blegtorë e bujq në Pogradec. Ja se ç’shkruan ministri:

Me Genin tek ferma e tij në Pogradec

Duhet pasion i madh dhe shumë punë të shndërrosh një tokë thuajse djerrë në fermë 

Pavarësisht se ka filluar të merret vonë me bujqësi dhe nuk e ka aktivitet parësor, Geni me shumë këmbëngulje dhe përkushtim po transformon zonën.

Gjatë diskutimit, ai më tregoi për planet në të ardhmen dhe pres me padurim t’i shoh të bëhen realitet.