Kur të rrethojnë luanët!

Kjo foto tregon se si në një park zoologjik njerëzit shikojnë luanët.

Por foton e ka botuar një politikan shqiptar ku tregon se nuk ka udhë tjetër veçse te futësh brenda në rrjetin e hekurave kur të rrethojnë.

Më mirë në hekura dhe shpëton se sa ndër dhëmbët e tyre!-shkruan politikani shqiptar.