Doni të birësoni një qen? Këto janë 6 rracat ideale për ju

Familjet që duan të adoptojnë qen, ndërkohë që kanë fëmijë të vegjël në shtëpi janë shumë të rrallë. Ndoshta për shkak se këlyshët dhe fëmijët duan përkushtim të madh.

Ka raste që psikologjia e qenve nuk e pranon që vëmendjen ta marrë dikush tjetër. Kështu që nëse i doni edhe qentë, edhe fëmijët, zgjidhni kafshët më parë.

Rrisni një këlysh e më pas bëhuni me fëmijë. Ekzistojnë gjashtë rraca qensh, të cilët janë të butë dhe konsiderohen si më të mirët për të qenë pjesë e një familjeje të vogël.

1 – Labrador Retrievers

2 – Bulldog

3 – Boxer

4 – Golden Retrievers

5 – Mongrel

6 – Mutt