Auron Tare nuk ndalon së promovuari Shqipërinë

Auron Tare, njihet si një ndër intelektualët me të mirë shqiptarë në promovimin e kulturës dhe historisë së vendit tonë.

Ja se çka postuar ai në facebook:

ARTE TV, nje dokumentar mbi potencialet turistike te Tepelenes. Tepelena mund te kthehet ne nje pol te rendesishem turistik ne Jugun Shqiptar ne se trashemia kulturore historike dhe natyrore vleresohen dhe promovohen. Ne gjurmet e atyre qe bene histori Lord Byron and Ali Pasha.